Crno na bijelo: Amandmanom na budžet obezbijedićemo sredstva za novu sportsku salu u Mrkojevićima
Miloš Konatar

Crno na bijelo: Amandmanom na budžet obezbijedićemo sredstva za novu sportsku salu u Mrkojevićima

Platforma Crno na bijelo će u Skupštini Crne Gore podnijeti amandman na budžet za 2021. godinu kako bi se omogućio nastavak izgradnje sportske sale u Osnovnoj školi (OŠ) Mrkojevići u Baru, saopštio je danas šef poslaničkog kluba Crno na bijelo Miloš Konatar.

„Sa zadovoljstvom smo prihvatili inicijativu mještana Mrkojevića, kao i predstavnika Odbora za izgradnju Emina Durakovića, kojom bi se omogućilo da i OŠ Mrkojevići dobiju sportsku salu“, istakao je Konatar i dodao da u obzir mora biti uzeta i činjenica da su Mrkojevići jedina velika Osnovna škola u Baru bez sportske sale i osnovnih uslova za djecu u kontekstu bavljenja sportom.

„Dodatni argument za podršku inicijativi gospodina Durakovića jeste činjenica da je Opština Bar već uplatila 150 hiljada eura za projekat izgradnje sale, dok je iseljenički klub Rumija iz Čikaga prikupio 50 hiljada eura. Dakle, sada je red na državu Crnu Goru da pomogne finansijski i logistički kako bi Osnovna škola u Mrkojevićima konačno dobila fiskulturnu, odnosno sportsku salu“, zaključio je poslanik Miloš Konatar. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.