Uhapšen Bjelopoljac osumnjičen za prodaju kokaina, prilikom pretresa napao policajce

Uhapšen Bjelopoljac osumnjičen za prodaju kokaina, prilikom pretresa napao policajce

Bjelopoljac R.R. (57) uhapšen je zbog sumnje da se bavio prodajom kokaina. Njemu je određen pritvor do 30 dana.

On se, kako je navela Uprava policije,  tereti za tri krivična djela a sudija za istragu mu je odredio zadržvanje do 30 dana.

Naime, operativnim radom kriminalistička policija je došla do saznanja da R.R. (57) iz Bijelog Polja u svojoj porodičnoj kući vršu prodaju droge.

"Postupajući po naredbi sudije za istragu izvršen je pretres strana i drugih prostorija koje koristi R.R. u mjestu Resnik. Prilikom ptretresa policijski službenici su pronašli i oduzeli oko 90 grama kokaina, 250 grama smješe koja se koristi za miješanje sa kokianom radi dobijanju na količini, 110 komada tableta ksalol i rivotril, dvije lovačke puške, revolver, municiju i novac u iznosu od 7.630 eura za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika", kazali su iz policije.

 

Petresbp2

Foto: Uprava policije

Tokom vršenja pretresa R.R. je, kako je saopštila Uprava policije,  pokušao fizički da napadne policijske službenike i uputio ozbiljne prijetnje.

"O događaju je obavješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se R.R. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.Sudija za istragu Višeg suda u Bijelom Polju je ovom licu odredio protiv u trajanju do 30 dana.", zaključuju iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.