Smolović sa saradnicima obišao Islamsku zajednicu

Smolović sa saradnicima obišao Islamsku zajednicu

Povodom Ramazanskog Bajrama predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, sa potpredsjednicima Nerminom Bećirovićem i Ernadom Suljevićem posjetio je Islamsku zajednicu i rukovodstvu čestitao Bajram.

"Iskoristili smo priliku da neposredno imamu Admiru Zekiću, predsjedniku Medžlisa Islamske zajednice Harisu Kurćehajiću i ostalim ljudima iz Islamske zajednice čestitamo ovaj veliki praznik, da im poželimo zdravlje, sreću i napredak. Takođe, prilikom posjete imali smo priliku da se uvjerimo u radove koji su do sada urađeni prilikom rekonstrukcije gradske džamije, a da ujedno i da prenesemo poruku da će Opština kao i do sada pomagati sve projekte koji se odnose na zaštitu i očuvanje kulturno-istorijskog nasleđa“ – rekao je Smolović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.