Katnić odgovorio DF-u: Zlatna slova možete izliti od novca koji ste dobili za finansiranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju
Milivoje Katnić

Katnić odgovorio DF-u: Zlatna slova možete izliti od novca koji ste dobili za finansiranje kriminalne organizacije i terorizam u pokušaju

Kao što sam i u prethodnom periodu više puta isticao, Glavni specijalni tužilac i Specijalno državno tužilaštvo u skladu sa svojim ustavnim i zakonskim ovlašćenjima, goni učinioce krivičnih djela nezavisno od njihovog ličnog svojstva ili javne funkcije koju obavljaju i nikada nije i neće goniti članove „Prve“, „druge“ ili bilo koje treće „familije“, navodi se u reagovanju glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

Iz Demokratskog fronta čestitali su svim građanima Crne Gore izglasavanje tužilačkog zakona. Iz ove partije istakali su da će jučerašnji dan biti zlatnim slovima upisan u knjigu borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.

Katnić je čelnicima DF poručio, da što se tiče navoda da će „jučerašnji dan biti zlatnim slovima biti upisan u knjigu borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije“,  zlatna slova mogu izliti od novčanih sredstava koja su dobili za finansiranje kriminalne organizacije i terorizma u pokušaju, koja krivična djela im se stavljaju na teret do stepena osnovane sumnje.

"Isto tako im poručujem da će ovako izlivena zlatna slova potamnjeti jer su finansirana novcem koji je do stepena osnovane sumnje namijenjen za terorizam u pokušaju, odnosno za izdaju majke Crne Gore", zaključio je Katnić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.