Nikšić: Prijave zbog pljačke kladionice i pokušaja pljačke uz prijetnju nožem

Nikšić: Prijave zbog pljačke kladionice i pokušaja pljačke uz prijetnju nožem

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su identifikovalili osobe koje su izvršile dva krivična djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.

Na osnovu preduzetih radnji i prikupljenih dokaza policija je došla do sumnje da je M.K. (27) iz Nikšića 24. aprila na štetu sportske kladionice „Vezuv“ izvršio krivično djelo razbojništvo u pokušaju. On je uz prijetnju nožem pokušao da otuđi novac iz navedene kladionice - saopštila je Uprava policije.

Takođe, kako se navodi, policija je došla do sumnje da je M.K. zajedno sa D.A. (23) 13. oktobra 2020. godine iz sportske kladinice „Met bet“ od zaposlene otuđio 210 eura.

Oni su na ovaj način izvršili krivično djelo teška krađa na drzak način.O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu u Nikšiću koji je naložio da se protiv ovih lica podnesu krivične prijave- navodi se u saopštenju UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.