Cetinjska URA: Spremni amandmani, tražićemo više novca za Cetinje
Cetinjska URA

Cetinjska URA: Spremni amandmani, tražićemo više novca za Cetinje

"Poslanički klub Crno na bijelo podnijeće amandman na Budžet za 2021. godinu kako bi se obezbijedila sredstva koja Zakonom o Prijestonici pripadaju Cetinju", saopštili su danas iz cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA.

Iz cetinjske URE napomenuli su da Prijestonica Cetinje treba da dobije sredstva u iznosu od 1 odsto projektovane vrijednosti budžeta Crne Gore za 2021. godinu, jer bi sve suprotno od toga bilo nepoštovanje Zakona o Prijestonici.

"Pazumijevajući komplikovanu finansijsku situaciju, usljed pandemije Covid-19 i zbog propasti prethodne turističke sezone, smatramo da se moraju ostvariti promjene na određenim budžetskim pozicijama kako bi se ispoštovao Zakon o Prijestonici i kako bi Cetinje dobilo garantovanu sumu", zaključili su iz cetinjskog odbora URE.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.