Krivokapić u zvaničnoj posjeti Grčkoj
Zdravko Krivokapić

Na Delfi ekonomskom forumu

Krivokapić u zvaničnoj posjeti Grčkoj

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić počinje danas zvaničnu posjetu Grčkoj, gdje će učestvovati na Delfi ekonomskom forumu i susresti se sa najvišim zvaničnicima Grčke.

Planiran je sastanka sa predsjednicom države Katerinom Sakeropulu, predsjednikom Parlamenta Konstantinosom Tasulasom, predsjednikom Vlade Kirijakosom Micotakisem, kao i sa ministrom za razvoj i investicije Adonisom Georgiadisom.

kako ističu u saopštenju iz Kabineta premijera, Krivokapić će se sastati i sa arhiepiskopom Atine i cijele Grčke Jeronimom.

Prilikom ove posjete Krivokapić će imati susrete i sa brojnim drugim državnicima, učesnicima Foruma, kao i sa predstavnicima Evropske unije.

U delegaciji sa premijerom Krivokapićem biće i ministrar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, kao i ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, koji će, takođe, imati niz sastanaka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.