Poslušajte novu pjesmu Boža Bulatovića-Neobična(VIDEO)

Crnogorski pjevač Božo Bulatović predstavio je novi spot za pjesmu "Neobična".

Singl kako kaže predstavlja muzički žanr u kome najbolje "pliva".

"Pjesme koje dok pravite čujete kako treba da zvuče uvijek imaju tu „neobičnost“ što se posebno radujete njihovom izlasku, tako je sa ovom pjesmom. Govorite svima „dok sam je stvarao uz gitaru znao sam svaki detalj koji želim da čujem u njoj“.

 Ima dobar ritam, refren koji može da se  pjeva a to je valjda i navažnije da jedna pjesama ima da bi se slušala", kazao je Božo.

Pokazalo se dodaje pjevač, dasinglovi koje ne isprate spotovi sporije dolaze do publike.

"Zato ne izmišljam toplu vodu, to je jednostavan recept od kojeg ne treba bježati. Da bi došli do spota prvo je moralao sve da se završi oko audio snimka. Tu je sve išlo pod dirigentskom palicom Igora Perovića aranžera ove pjesme. Snimano je u studiju Mihe Radonjića „M sound“ koji je svirao i gitare, bek vokale su pjevali Vjera Nikolić-Lala i Dario Maršić , a mastering je rađen u Beogradu u stidiju „O“ Olivera Jovanovića", pojasnio je on.

Dobio je istile poziv od Ranka Dragutinovićam a ujedno zadovljstvo i  čast da zvanično otvore snimanjem spota prvi privatni filmski studio u CG  „Dragutinović“  .

"Dobili smo ogorman prostor, rasvjetu kakvu možete da vidite samo na velikim regionalnim festivalima.

Moj prateći bend Lombeliko ispratio je snimanje , ali ne bi to bilo TO  da nemamo  i „NEOBIČNU „  u spotu, moram se zahvaliti predivnoj djevojci mojoj prijateljici Vanji Perović za koju sam uvijek govorio da je skroz neobična i drugačija i želio sam da baš ona bude to i spotu. Atmosfera tokom snimanja je bila sjajna, oko šminke je brinula Ana Martinović, a Rade Koprivica je kao i u spotu "Čupka", preuzeo odgovornost za ekranizaciju i rasplesao se kamerama po ogromnom filmskom studiju "Dragutinovć",kazao je Božo.

Istakao je da je album u izdavačkoj kući Croatia  records , o datum izlaska će obaviti kada bude imao informaciju.

Najbitnije je dodaje pjevač, da su pjesme završene i da kao cjelina imaju neku zajedničku nit.

"Sve ostalo radimo bez žurbe i  pritisaka nekim datumima", kaže Božo i dodaje da o sledećem singlu ne smije još da priča, "jer uvijek kad kaže neka druga pretekne tu koju je najavio ali nije to do njega,  to je neka „lijepa trka pjesama u kojoj samo jedna može biti  sledeća".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.