Rabrenović: Za osam mjeseci Skupština nije usvojila nijedan novi zakon
Jovan Rabrenović, Foto: Liberalna partija

Rabrenović: Za osam mjeseci Skupština nije usvojila nijedan novi zakon

Skupština Crne Gore za osam mjeseci ili 230 dana od konstituisanja nije usvojila nijedan novi zakon. U tom periodu održano je 9 zasijedanja na kojima je usvojeno samo 9 izmjena zakona ili ukupno 90 članova. Oni što dodatno pokazuje rasulo koje vlada u najvišem zakonodavnom domu jeste da je o čak 7 zakona odlučivano po dva puta u ovom kratkom roku, saopštio je Jovan Rabrenović, potpredsjednik Liberalne partije.

"Za ovih osam mjeseci ili 230 dana jedino što su mijenjali jesu propisi kojima su obezbjeđivali lične beneficije i uhljebljenja partijskih kadrova, bez ijedne suštinske i sistemske promjene koja omogućila napredak i prosperitet građanima", kazao je Rabrenović. 

Očigledno je kako navodi da je trenutna vladajuća većina navikla da u višegodišnjem bojkotu Skupštine, ne radi ništa i ne haje za građane i javnost.

"Međutim, postavlja se pitanje da li su to promjene za koje su građani Crne Gore glasali, je li to bolje sjutra koje su obećavali ili je narod ponovo prevarili jeftinom demagogijom? Dok oni pričaju priče, mjeseci prolazi a građani su u sve većoj većoj krizi", poručio je Rabrenović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.