Krivokapić i Cvijanović ozvaničili ukidanje putarine na putu Herceg Novi - Trebinje
Foto: Twitter, Vlada Crne Gore

Krivokapić i Cvijanović ozvaničili ukidanje putarine na putu Herceg Novi - Trebinje

Premijer Zdravko Krivokapić i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović ozvaničili su danas ukidanje putarine na putu Herceg Novi - Trebinje.

"Jedan namet manje za građane Crne Gore i sve naše turiste koji dolaze u HN, a naročito građane prijateljske Bosne i Hercegovine", poručio je Krivokapić

Dodaje da Vlada razvija dobrosusjedske odnose i ispunjava data obećanja.

Osim Krivokapića i Cvijanović ozvaničenju ukidanja putarine prisustvovali su i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BIH, Staša Košarac, kao i predsjednik opštine Herceg Novi Stevan Katić i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Vlada je na sjednici prošlog četvrtka usvojila Informaciju o sporazumnom raskidu Sporazuma o izgradnji, funkcionisanju i transferu (BOT) puta Meljine-Petijevići, a Sporazum o raskidu prošlog petka potpisali su ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić, Opština Herceg Novi i investitor Univerzal Monte d.o.o.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.