Tužiteljka povrijeđena u kafanskoj tuči, Podgoričanin uhapšen
Ilustracija

Tužiteljka povrijeđena u kafanskoj tuči, Podgoričanin uhapšen

Podgoričanin Saša Vukčević (27) uhapšen je u noći između petka i subote, nakon što je u jednom podgoričkom lokalu navodno napao i povrijedio tužiteljku Jelenu Protić i tri člana njene porodice.

Iz Uprave policije “Vijestima” je nezvanično rečeno da je nešto prije 23 sata u lokalu na Zabjelu prvobitno došlo do prepirke između više osoba, a potom i fizičkog obračuna.

Dvadesetsedmogodišnjak je, navodno, nakon svađe nasrnuo na tužiteljku i njeno društvo, koje je bilo dominantno žensko.

Protić i sve tri osobe koje su bile sa njom zadobile su povrede i posjekotine od udaraca šakama i raznim predmetima u predjelu glave i ruku, potvrđeno je “Vijestima”.

Tužiteljka Protić, navodno, ima više povreda u predjelu glave - hematoma.

Vukčević je navodno zadobio lakše povrede, tačnije ljekari su mu konstatovali nekoliko ogrebotina, rečeno je “Vijestima”.

“Policiji je prijavljeno da je nešto prije 23 sata u lokalu... došlo do svađe između više osoba, tačnije četiri osobe sa jedne strane, među kojima je bila i tužiteljka Protić i Vukčevića i njegovog društva. Protić i sve osobe koje su bile sa njom upućene su u Urgentni blok Kliničkog centra, gdje su im konstatovane povrede. Policija je o događaju obavijestila dežurnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu, koji je naložio da se Vukčević uhapsi i da se protiv njega podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje. Vukčević je pregledan u Urgentnom bloku i konstatovane su mu lakše tjelesne povrede”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz Uprave policije.

Izvor iz istrage rekao je “Vijestima” da je Vukčević tokom saslušanja kazao da nije znao da je Protić tužiteljka i da se nije zbog toga posvađao sa ljudima koji su bili sa njom u društvu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.