Na mašini za meso iz Belivukove kuće nađen DNK žrtava(FOTO)
Kuća u Ritopeku, Foto:MUP Srbije

Na mašini za meso iz Belivukove kuće nađen DNK žrtava(FOTO)

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih vještačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se u mašini za mljevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.

„Nijedan zločin klana Belivuk – Miljković neće ostati nerasvijetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mljevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana“, istakao je ministar Vulin,prenosi Nova.rs.

16206340351
Foto:MUP Srbije

Prema njegovim riječima, ova „ubilačka grupa“ ljude je mučila, ubijala i na kraju na najstrašniji način mljela njihove ostatke da bi ih dalje uništila i razbacala.

Podsjetimo, ekipa Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, uhapšena je početkom februara ove godine. Sumnjiče se za najteža krivična djela, među kojima su ubistva, iznude i otmice.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.