Ivanović: Koalicija Zdravka Krivokapića i Demokrata pobjednik, DPS druga partija po snazi u HN
Petar Ivanović

Ivanović: Koalicija Zdravka Krivokapića i Demokrata pobjednik, DPS druga partija po snazi u HN

Noslilac liste DPS-SD "Evropski tim za Herceg Novi" Predrag Dabović sinoć je na press konferenciji kazao da je zahvalan svim aktivnostima, volonterima koji su dali doprinos u kampanji i svima koji su prepoznali njihov program koji je građanski i proevropski.

"Čast mi je što sam bio nosilac liste, smatram da bez obzira ko bude vlast a ko opozicija, važno je da damo svi doprinos", kazao je Dabović.

Koordinator DPS -a Petar Ivanović osvrnuo se večeras na nekoliko činjenica.

“DPS osvojila je oko 3 700 glasova, i druga su partija po snazi u HN,dva procenta slabije nego u avgustu 2020. Vjerujem da je ovo pravi poduhvat”, rekao je on.

DF je, kako kaže, sa 43,6 pao na 19,3 posto, sa 8 300 na 3 200.

"Smatram da nema razloga da budemo nezadovoljni jer smo ostvarili dobar rezultat.Ako bismo davali komentare za pobjednika to nisu Demokrate već koalicija Zdravka Krivokapića i Demokrata", rekao je Ivanović.

Pobijedila je, kako kaže, građanska opcija, samo je 20 posto onih koji su nacionalističke partija.

“Pobijedio je građanski a ne nacionalistički Herceg Novi. Mi insistiramo na građanskim vrijednostima i mislim da će biti zanimljivo gledati kako će se formirati buduća vlast”, kaže Ivanović.

On je čestitiao protivnicima na ostvarenim rezultatima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.