Foto: Radio Jadran

"DPS deklasiran, Prava CG postala parlamentarna stranka u Herceg Novom"

Herceg Novi je poslao najsnažniju poruku politici mržnje Mila Đukanovića i deklasirao DPS, koji je u odnosu na izbore 2017. godine pao za 30%, saopšteno je iz Prave Crne Gore.

Iz ove partije ističu da su izbori u Herceg Novom pravi početak raspadanja DPS-a.

"Građani Herceg Novog su jasno poslali poruku neo-komitskoj politici Mila Đukanovića i pokazali da je Herceg Novi najveći bedem slobodne Crne Gore.Prava Crna Gora koja je na ivici da osvoji i drugi mandat postala je parlamentarna stranka u Herceg Novom i izražavamo zadovoljstvo što ćemo biti dio nove vlasti ovog grada", saopšteno je iz Prave CG.

Prema podacima Prave rezultati su sledeći:

EVROPSKI TIM ZA HERCEG NOVI- 19,51% (6)
NOVSKA LISTA - 20,16% (7)
PRAVI NOVI - 5% (1)
ZA BUDUĆNOST HERCEG NOVOG - 19,49% (7)
DEMOKRATE - 27,8% (10)
URA - 8,13% (2)

Dva mandata ostaju na raspodjelu po Dontu. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.