Koalicija
Tamara Vujović, foto: Mediabiro

Koalicija "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" na čelu sa Katićem proglasila pobjedu u HN

Koalicija "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" proglasila je pobjedu na lokalnim izborima u Herceg Novom.

"Na osnovu 76 odsto obrađenih glasova, projekcija koalicije "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" je sljedeća:

Koalicija "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" na čelu sa Stevanom Katićem 28 procenata, Koalicija DPS-SD 21, Novska lista 19, Za budućnost Herceg Novog 19, URA 7 i Prava 4 procenta, kazala je Tamara Vujović.

To znači da na obrađenih 76 odsto glasova i projekcije Demokrata koalicija “Ni lijevo, ni desno, pravac Novi” će imati 10 odbornika, koalicija “Evropski tim za HN” - 8, Novska lista i koalicija oko Demokratskog fronta po sedam, URA dva i koalicija oko Prave jedan.

Vujović je dodala da je "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" ubjedljivo najjača lista.

„Sa ovim procentom obrađenih glasova, mogu da proglasim pobjedu aktuelne parlamentarne većine u propociji 80 naprama 20 odsto”, poručila je ona.

 Iz Koalicije "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" kazali su da očekuju ubjedljivu pobjedu na ovim izborima.

„Ovo će biti istorijska pobjeda patrija vlasti nad DPS i njihovim koalicionim partnerima”, dodala je Vujovićeva.

Saopštila je da za sada imaju trendove koje pokazuju da su najjača koalicija i da će rezultat pokazati da je opozicija na istorijskom minimumu.

"Istorijska pobjeda znači da DPS i njihovi partneri će konacno imati četvrtinu, a partija na vlasti 3/4 od ukpnih glasova", kazala je Vujović.

Ona je dodala da je izborni dan je protekao u mirnoj atmosferi, bez nepravilnosti koje bi mogle da ugroze izborni proces.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.