Incident na Bogetićima dobio prvi epilog: Policajac i vozač mimo propisa
Foto: Screenshot

Unutrašnja kontrola

Incident na Bogetićima dobio prvi epilog: Policajac i vozač mimo propisa

Incident na Bogetićima dobio je prvi epilog - Odjeljenje za unutrašnju kontrolu rada policije utvrdilo je da postoji osnovana sumnja da su policajac iz Stanice policije Nikšić S.G. i službenik Uprave policije (UP) - vozač štićene ličnosti Dražen Jeknić neprofesionalno postupali prilikom obezbjeđenja rute i vožnje Vladinog automobila u kojem se nalazila kćerka premijera Zdravka Krivokapića.

Osim njihovih težih službenih grešaka, Unutrašnja kontrola nije našla elemenata da je još neko od starješina u CB Nikšić ili u Sektoru za posebne namjene tog dana napravio profesionalni propust, pišu Vijesti.

Težak incident na Bogetićima dogodio se 8. aprila kada su pristalice Patriotsko-komitskog saveza tokom višednevne blokade magistrale opkolili, a potom i pokušali da zaustave prolazak Vladinog “mercedesa” (PG-CG-301) u kojem su bili vozač Jeknić, premijerova kćerka i još jedna osoba.

Na snimcima incidenta vidi se kako Vladin “mercedes” ima bliski susret sa masom, a potom i kako dvojica učesnika blokade - B.V i Lj.V. sjede na haubi službenog automobila, s namjerom da zaustave kretanje, ali i kako vozač štićene ličnosti u jednom trenutku naglo ubrzava, zbog čega njih dvojica padaju na cestu i samo pukom srećom prolaze sa lakšim povredama...

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.