Crnogorska snajka donosi nove običaje na Cetinje

Marina Dovgal Simović je Ruskinja iz Kazahstana koja ima 36 godina i troje dece, udata je na Cetinju gdje živi već 10 godina.

Marina često objavljuje atraktivne fotografijama na a na nekima se vidi kako u bikiniju cijepa drva.

Marinin izgled privukao je mnoge, a ona kaže da ne mari za negativne komentare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina (@dovgalsimovic)

"Hvala svima koji su neravnodušni prema mojoj stranici i šalju jedni drugima slike, čak i mojoj svekrvi! To podiže statistiku na Instagramu! Naravno, sve je lakše vidjeti sa kauča ili iz kafane i govoriti kako treba da živi i šta treba da radi žena i majka troje djece. Ako želite meni da dajete savjete, napišite ih na 100 eura i dajte, sa zadovoljstvom prihvatam! Psi laju, karavan ide! Šaljite moj post svim spletkarošima i ljubomornima, eskspertima sa kauča", napisala je Marina nedavno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina (@dovgalsimovic)

Marina je završila ima završen Ekonomski fakultet, a trenutno polaže ispite na Akademiji sporta za personalnog trenera.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.