Đukanović: Malo su utihnuli, nema na Happy-ju bitke za Herceg Novi

Đukanović: Malo su utihnuli, nema na Happy-ju bitke za Herceg Novi

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović kazao je da u Herceg Novom da svi do jednoga, koji odgovorno misle o Crnoj Gori, o njenoj nezavisnosti, o njenom građanskom karakteru, o njenoj evropskoj budućnosti moraju izaći na izbore i dati svoj glas za tu politiku.

,,Mora da nas bude što više. Mora da nas bude više nego ikad, moramo da pokažemo protivnicima Crne Gore da ova politika dobija sve veću podršku.”

 Đukanović se prisjetio Nikšića i kazao da smo tada bili suočeni sa gromoglasnom, prljavom kampanjom iz Beograda.

,,Sjetite se prizivanja katastrofe Demokratske partije socijalista u Nikšiću, a Demokratska partija socijalista je porasla, i osvojila 40% glasova. Dakle, je li 40% glasova malo da osvoji jedna partija na političkoj sceni? Je li to rezultat kojem će skinuti kapu svako demokratsko društvo u Evropi, svako?”

On je istakao da je tada takvoj politici u Nikšiću rečeno - stop jer se ne može tako udarati na Crnu Goru, te istakao da takvu poruku moramo poslati i iz Herceg Novog.

,,Oni koji su mislili da će u Nikšiću da ostvare sjajan rezultat su izgubili ni manje ni više nego 30% za svega nekoliko mjeseci. Na parlamentarnim izborima imali su 18 hiljada, govorim o Frontu sa podrškom Beograda, na lokalnim izborima imali su 12 hiljada. Dakle, kao što vidite malo su utihnuli, nema na Happy-ju bitke za Herceg Novi. Nema.” zaključio je predsjednik u svom izlaganju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.