32-godišnji Nikšićanin uz prijetnju nožem opljačkao „Automat klub“
Ilustracija

32-godišnji Nikšićanin uz prijetnju nožem opljačkao „Automat klub“

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo razbojništvo koje je izvršeno prije četiri dana na štetu Lutrije Crne Gore.

"Policiji je 3. maja prijavljeno da je u „Automat klub“ u vlasništvu Lutrije Crne Gore maskirano nepoznato lice uz prijetnju nožem otuđilo novac u iznosu od 1.620 eura.

Nikšićka policija je preduzimajući intezivne mjere i radnje na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, na osnovu prikupljenih dokaza identifikovali izvršioca i utvrdili da se radi o S.V.  (32) iz Nikšića", navode iz policije.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu u Nikšiću je naložio da se protiv  S.V. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.