Maj daje nadu da se sezona vraća u normalu
ilustracija

Za praznike najviše turista iz regiona

Maj daje nadu da se sezona vraća u normalu

Turistička poslenica koja se bavi obilaskom brodova Marija Pavićević kaže da je maj dao nadu da se sve vraća u normalu i da sezona polako kreće. Ističe da je za praznike bilo najviše gostiju iz regiona.

“Gosti koji su nas posjetili za praznike su bili većinom sa naših prostora. Iz regiona Srbi, Hrvati, Bosanci, turisti sa Kosova, ali bilo je i Ukrajinaca i Rusa”, kazala je Pavićević za RTCG.

Istakla je da su im ture brodom raznovrsne.

“Ali posebno izdvajamo turu koju mi volimo da zovemo Plava špilja. Ta tura obuhvata posjetu Perastu, peraškim ostrvima, jedan đir oko Mamule i posjetu Plavoj špilji. U povratku vidimo i tunele u kojima su se skrivale podmornice u II svjetskom ratu”, kazala je ona.

Ističe da se trude da turistima priede nezaboravno iskustvo, pa je tu i muzika, razgovor sa skiperom i dobra atmosfera.

Prije odlaska na turu obavlja se razgovor sa gostom i odbere se nešto što njemu najviše odgovara.

Obično sezona počinje od marta do kraja oktobra.

“Najidealnije su dvije ture dnevno, nama je profitabilno,a svaki gost ima vremena da uživa u moru”, kazala je Pavićević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.