Od 13. maja letovi Cirih-Podgorica, CG nije više na listi rizičnih zemalja
ilustracija

Od 13. maja letovi Cirih-Podgorica, CG nije više na listi rizičnih zemalja

Švajcarska je uklonila Crnu Goru sa liste rizičnih zemalja, pa će avio-kompanija Chair Airlines saobraćati od 13. maja dva puta sedmično iz Ciriha za Podgoricu, saopšteno je danas iz kompanije Aerodromi Crne Gore.

Ova odluka je kako se navodi u saopštenju uslijedila nakon što je Crna Gora uklonjena sa liste rizičnih zemalja švajcarskog Saveznog zavoda za zdravlje.

"Chair Airlines će prvi let iz Ciriha za Podgoricu imati 13. maja i saobraćaće rutom dva do tri puta sedmično četvrtkom i nedjeljom, a od jula i utorkom", potvrđeno je Aerodromima Crne Gore iz švajcarske avio-kompanije.

Dodaje se da je ulazak u Švajcarsku iz Crne Gore sada ponovo moguć bez karantina.

"Oduševljeni smo što putnicima koji putuju na kratke relacije i Crnogorcima koji žive u Švajcarskoj možemo da ponudimo da imaju neprestanu vezu sa ovom tipičnom "posjeti prijatelje i porodicu" destinacijom i omogućimo im da provedu dugi vikend u ovom biseru Jadrana", zaključio je šef komercijalne distribucije kompanije Chair Airlines, Florian Tomasi.

Iz Aerodroma Crne Gore su kazali da očekivani letovi predstavljaju početak saradnje između švajcarske aviokompanije i Aerodorma Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.