Operisan Pljevljak koji je pao na vakcinalnom punktu
Foto: PV Portal

Životno ugrožen, kolabrirao, uzrok nije vakcina

Operisan Pljevljak koji je pao na vakcinalnom punktu

"Pacijent iz Pljevalja star 50 godina, koji je nakon pada na vakcinalnom punktu u tom gradu, dobio tešku povredu glave je operisan i za sada je životno ugrožen", naveli su iz Kliničkog centra Crne Gore.

Pljevljak je nakon kolabriranja na vakcinalnom punktu hitno upućen u Klinički centar Crne Gore.

"Odmah po prijemu je operisan i za sada je životno ugrožen. Ova teška povreda glave se ni na koji način ne povezuje sa vakcinacijom", istakli su iz Kliničkog centra Crne Gore.

PV portal prenio je da je danas prilikom izlaska iz Doma vojske, nakon što je primio vakcinu, jedan Pljevljak  pao i tom prilikom došlo je do ozbiljne povrede glave.

Prema informacijama PV portala čovjek koji je povrijeđen je kolabrirao i uzrok toga nije vakcina, a tačan razlog zbog čega je pao i zbog čega je došlo do kolabriranja, biće utvrđen nakon detaljnih pregleda u Kliničkom centru Crne Gore

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.