Brđanin i Harasani

Sastanak Ilira Harasanija i Zorana Brđanina

"Nastaviti nadzor kako bi se suzbilo širenje epidemije i stvorili uslovi za turističku sezonu"

V.d. direktora Uprave za inspekcijske poslove, Ilir Harasani danas se sastao sa Zoranom Brđaninom v.d. direktora Uprave policije kako bi razgovarali o daljoj saradnji i zajedničkom djelovanju na terenu sa akcentom na kontrolu poštovanja epidemioloških mjera, saopšteno je iz Uprave za inspekcijske poslove.

Kako se navodi u saopštenju, sastanak je tekao u duhu razmjene iskustava po pitanju ključnih izazova sa kojima se ove dvije Uprave susreću pri kontroli poštovanje ovih mjera, u cilju što uspješnijeg prevazilaženja problema.

"Značajan doprinos u dijelu obezbjeđenja poštovanja epidemioloških mjera pored inspekcija Uprave za inspekcijske poslove i Uprave policije ima i komunalna policija koja kontroliše poštovanje epidemioloških mjera na javnim površinama.

Složili su se da je od velike važnosti nastaviti i dalje efikasno sprovođenje nadzora kako bi se suzbilo širenje epidemije i stvorili uslovi za turističku sezonu. Stoga je dogovoreno sinergijsko djelovanje Uprave za inspekcijske poslove  sa Upravom policije kao i komunalnom policijom i komunalnom inspekcijom", saopšteno je iz UIP.

Na sastanku je zaključeno da se samo kontinuiranim i posvećenim radom svih institucija, a naročito zajedničkim djelovanjem državnih i lokalnih inspekcija može doprinijeti smanjenju negativnih posljedica kako po zdravlje građana tako i po ekonomiju zemlje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.