Bratić se vakcinisala protiv koronavirusa: Vjerujem da je imunizacija jedini način da pobijedimo koronu
Imunizacija ministarke Bratić

Bratić se vakcinisala protiv koronavirusa: Vjerujem da je imunizacija jedini način da pobijedimo koronu

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta, prof. dr Vesna Bratić, danas je, u Univerzitetskom centru u Podgorici, primila prvu dozu Sinofarm vakcine protiv koronavirusa, podržavši tako kampanju masovne vakcinacije.

Bratić, u čijem društvu je bio i rektor UCG, prof. dr Vladimir Božović, poručila je da vjeruje institucijama i podržala zdravstvene radnike.  

„Vakcinišem se jer vjerujem da je imunizacija jedini način da pobijedimo COVID-19, da sačuvamo javno zdravlje, a zatim i ekonomiju naše zemlje“, poručila je Bratić ističući da ovakve situacije posjećaju na dragocjenost svakog ljudskog života i na to koliko je važno da ne posustanemo u borbi za očuvanje zdravlja cijelog društva.

18212777916484271320333926807603367821853115n

Ona je uputila apel svim građanima da se odazovu pozivu na vakcinaciju u što masovnijem broju, kako bi Crna Gora, zajedničkim doprinosom cijelog društva, pobijedila pandemiju i vratila se normalnim tokovima života. 

Rektor Univerziteta Crne Gore,  Vladimir Božović, koji se takođe vakcinisao kineskom Sinofarm vakcinom, podržao je apel ministarke Bratić i kampanju vakcinacije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.