Kotoranin priznao zelenašenje pa se pokajao
Ilustracija

Kotoranin priznao zelenašenje pa se pokajao

Kotoranin Željko Ljepavić priznao je juče pred sudijom kotorskog Osnovnog suda Danijelom Samardžić da je izvršio krivično djelo zelenaštvo, piše Dan.

“Priznajem izvršenje krivičnog djela. Želim da se sve ovo što prije završi jer kod kuće imam bebu, ali nije to baš sve tako kako je predstavljeno u predmetu. Nije u pitanju iznos novca i okolnosti su malo drugačije”, kazao je Ljepavić na juče održanom glavnom pretresu.

Ostajući u svemu pri zapisniku sačinjenom tokom saslušanja u kotorskom Osnovnom tužilaštvu, Ljepavić je izrazio kajanje „što je do ičega došlo“.

On je uhapšen 26. februara zbog sumnje da se u dužem vremenskom periodu bavio zelenašenjem, a sudija za istragu mu je nakon saslušanja odredio pritvor.

Kako su objavili pojedini mediji, Ljepavić je bezbjednosno interesantno lice i blizak je „kavačkom klanu“ i navodnom vođi te kriminalne grupe Slobodanu Kašćelanu.

Iz policije je ranije nezvanično rečeno da se sumnja da je taj Kotoranin uz zelenašku kamatu nekolicini sugrađana dao oko 100.000 eura i da provjeravaju čiji je sve novac davao na kamatu.

Oštećeni Milan Otašević je saopštio da se ne pridružuje krivičnom gonjenju i da ne postavlja imovinsko-pravni zahtjev.

Presuda će biti objavljena 6. maja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.