Adžić: Dematujem sve medijske manipulacije koje mi se spočitavaju
Danilo Adžić, Foto: DPS

Adžić: Dematujem sve medijske manipulacije koje mi se spočitavaju

Ovim putem želim da obavjestim javnost da kategorički demantujem sve medijske navode koji su ovih dana plasirani u vezi mog navodnog učešća u besčasnim radnjama ispred crkve Svetog Nikole u Kotoru, saopštio je Danilo Adžić, odbornik DPS-a u SO Kotor.

Navodi da je odrstao u Kotoru i da je odrastao uz sve uzanse i kulturu po kojoj je ovaj grad prepoznat.

"Kršten sam u crkvi Svetog Nikole, rodbinski sam vezan za porodicu oca Nemanje Krivokapića i nikad, ni u najluđim snovima nijesam mogao da zamislim scenario u kom sam optužen za gnusni čin koji mi se stavlja na teret", naglasio je Adžić.

Jasno mu je da je kako anvodi sve splet okolnosti, a medijski linč koji trpi ovih dana, u potpunosti obesmišljava svaki demanti.

"Neopravdano proživljavam velike neprijatnosti, a optužbe koje mi se stavljaju na teret pogađaju me kao čovjeka, kao sportistu i kao Kotoranina. Moj doživljaj grada iz koga sam ponikao i u kom želim da ostanem, kosi se sa svakom vrstom diskriminacije ili uvrede na bilo kojoj osnovi. Moj odgoj, odrastanje, percepcija suživota na našim prostorima, ne daju prostora za uvrede i napade, a posebno ne bih komentarisao neprimjerene radnje kojim se omalovažava jedan vrijedan sakralni objekat mog Kotora", poručio je Adžić.

Pojašnjava da kao sportista ne smije biti nacionalista.

"Student sam Pravnog fakulteta u Beogradu. Igrao sam za VK Crvena Zvezda i VK Partizan. Sve moje kolege, sa studija ili iz sportskih klubova, uvjeren sam da će potvrditi da me ne mogu zamisliti u ulozi u koju me mediji nasilno guraju proteklih dana. Jedino što me ohrabruje u svemu ovome je činjenica da niko ko me je ikada upoznao, ne može da zamisli da su ovi navodi istina. Nakon medijskih navoda sastao sam se sa ocem Nemanjom, prema kojem imam iskreno poštovanje, i u prijateljskom razgovoru smo razjasnili splet nesretnih okolnosti koje su dovele do ove konstruisane priče", istakao je Adžić.

Ponovio je da naslovi i tekstovi u kojima se  spominje ovih dana, ne odgovaraju istini i predstavljaju bezočnu manipulaciju javnim mnjenjem.

"Nedjela koja mi se spočitavaju ne bih nikada sebi dopustio, iz poštovanja prema sopstvenom dignitetu, svojoj porodici, sportu kojim se bavim, crkvi u kojoj sam kršten, prema mom Kotoru i lokalnom parlamentu čiji sam član", zaključio je Adžić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.