SD Herceg Novi Demokratama: Da li očekujete podršku od vašeg grada pobratima i Dragana Markovića Palme?
Socijaldemokrate

SD Herceg Novi Demokratama: Da li očekujete podršku od vašeg grada pobratima i Dragana Markovića Palme?

Prije svega da objasnimo, da naše kolege ne bi bile dovedene u zabludu - ne baziramo kampanju na bilo kome, a pogotovo ne na njima, već samo i isključivo reagujemo na perfidne namjere onih koji se lažno predstavljaju kao građanska opcija u Herceg Novom i u Crnoj Gori, saopšteno je iz Opštinskog odbora Socijaldemokrata u tom gradu.

"I u tom smislu, politika koju vode, daleko je opasnija od njihovih koalicionih partnera sa kojima u posljednjih mjesec dana razmjenjuju najsofisticiranije uvrede, jer je ogrnuta ruhom građanskog, a zapravo je jednako, ako ne i više desničarska, nacionalistička i anticrnogorska. I ne, kolege iz Demokrata, lažne afere koje bestidno pominjete, znajući i sami da su neistinite, ne mogu biti zamjena za vrlo jednostavno pitanje na koje nijeste odgovorili - šta imate protiv Ustava Crne Gore? Da li ste njegovi branitelji, ili neko čiji je krajnji cilj da ga sruši? Da li ga zaista poštujete ili i vi, poput nekih vaših koalicionih partnera, crnogorsku himnu slušate pjevajući u sebi neku drugu?", navodi se u saopštenju SD-a.

Odgovorili su da - 2 visoka funkcionera Demokrata su pod istragom SDT-a, "upravo zbog toga o čemu govorite".

Oni se kako se navodi u saopštenju SD-a sumnjiče da su partijskim i opštinskim novcem korumpirali člana uže porodice jednog specijalnog tužioca koji im je, za uzvrat, odavao povjerljive informacije.

Dodaju da nijesu nijesu jedini.

"A kada pitate da li se bilo ko iz redova Demokrata ponio kao radikal i šovinista, sugerisali bismo vam da pogledate profile na društvenim mrežama vaše kandidatkinje za poslanicu Nevenke Ćirović, da vam mi o tome ne bismo ništa dalje govorili. A nažalost, nije jedina, već je, rekli bismo, u većini", naglašava se u saopštenju.

Upitali su iz SD-a da li u finišu izborne kampanje očekujete podršku od vašeg grada Jagodine?

"Čuli smo da tamo dobro uspijevajubunga-bunga palme kojima biste, kao tako dobri partneri, mogli “oplemeniti” i kulturno uzdići Herceg Novi, kao što ste to učinili u ovom mandatu lokalne vlasti, a posebno dovodeći Dragana Markovića Palmu kao počasnog gosta", zaključuje se u saopštenju SD-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.