DPS: Hitno ispitati okolnosti udesa koji ukazuje na bahatost Vlade
DPS

DPS: Hitno ispitati okolnosti udesa koji ukazuje na bahatost Vlade

Hitno zahtijevamo od nadležnih državnih organa da ispitaju činjenice koje kruže u javnosti a tiču se informacija da je zamjenik generalnog sekretara Vlade Nikola Kandić izazvao udes dok je vozio službeni automobil, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

Iz ove partije su tražili i zvanično izjašnjenje Vlade, koja se još nije oglasila ovim povodom.

"Da li uzrok svega privilegovan status bahatih pojedinaca koji imaju magičnu moć u izgovorenoj rečenici "zovite Sergeja" ili nečemu drugom, tek ovo može predstavljati još jedan slučaj gdje zakon nije jednak za sve. Čak šta više, predstavljao bi i pravi pokazatelj stvarne situacije da funkcija u Vladi podrazumijeva status nedodirljivih ličnosti ili se radi o još jednom slučaju, kako bi to premijer objasnio, "štićene ličnosti" za koju zakoni ove države ne važe.

Kako bi se sve navedene okolnosti razjasnile, zahtijevamo od premijera Krivokapića da saopšti javnosti sve informacije, a od nadležnih da ispitaju i procesuiraju sve koji su se ogriješili o zakon kao i oni koji su prećutno to i omogućili", poručuju iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.