Uprava policije: Službenik Vlade nije odbio alkotestiranje nakon sudara
ilustracija

Uprava policije: Službenik Vlade nije odbio alkotestiranje nakon sudara

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su sinoć, odmah po saznanju za saobraćajnu nezgodu, izašli na lice mjesta i preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti, saopštili su iz Uprave policije povodom udesa koji je kako su prenijeli mediji izazvao zamjenik generalnog sekretara u Vladi Crne Gore Nikola Kandić u Podgorici.

Portal Analitika je prenio da je Kandić, navodno, odbio alkotest, a nakon toga i testiranje krvi, da bi na kraju pozvao drugu osobu da preuzme odgovornost za udes. Međutim to je policija demantovala.

"Na licu mjesta je konstatovano da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovala dva vozila te da je jedno od njih službeno vozilo Vlade Crne Gore.N.K. se nalazio u vozilu i on nije odbio alkotestiranje već je alkotestiran od stane pripadnika policije, kao i lice koje se nalazilo sa njim u vozilu. Policija je prikupila obavještenja od učesnika saobraćajne nezgode ali i od očevidaca", saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su o događaju i svim preduzetim radnjama obavjestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

U toku su kako dodaju dalje izviđajne radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nezgode kao i ko je upravljao službenim vozilom.

"Obzirom da se pojavilo više navoda da postoje snimci  i fotografije navedene nezgode a koji mogu doprinijeti rasvjetljavanju događaja molimo građane i predstavnike medija da navedene materijale dostave Upravi policije.

Obavještavamo Vas da policija u navedenom predmetu potupa profesionalno i da su sve radnje preduzete u skladu sa zakonom", saopšteno je iz Uprave policije.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.