DPS Herceg Novi: Lokalna vlast obmanula i osobe sa invaliditetom, obećavala uklanjanje prepreka na šetalištu i trgovima – obećanje nije ispunjeno
Demokratska partija socijalista, Herceg Novi

DPS Herceg Novi: Lokalna vlast obmanula i osobe sa invaliditetom, obećavala uklanjanje prepreka na šetalištu i trgovima – obećanje nije ispunjeno

Aktuelna lokalna vlast u Herceg Novom obećala je prije četiri godine da će ukloniti sve fizičke prepreke na šetalištu i trgovima koje osobama s invaliditetom otežavaju ili onemogućavaju slobodno kretanje, ali je to bila još jedna u nizu njihovih obmana, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u tom gradu.

"Lokalna hercegnovska uprava, poznata kao svjetski rekorder u neispunjenim obećanjima, još jednom je na konkretnom primjeru dokazala koliko je neodgovorna i manipulativna u rješavanju potreba čak i najranjivih populacija", kazali su iz DPS-a.

Da je bilo imalo volje i želje da se ovo pitanje riješi poručuju da se to  moglo postići u relativno kratkom roku, kao što su kako navode vrlo efikasno uspjeli da se pozabave pozicioniranjem svojih funkcionera.

Posebno ih brine kada se zna da su u Herceg Novom manje više iste osobe već dvije decenije vode lokalnu vlast, a ovo pitanje ostaje neriješeno.

"Očito je da lokalna vlast o problemima osoba sa invaliditetom niti šta zna, niti ima volje da se suoči sa rješavanjem tih problema", zaključili su iz DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.