Maj donosi veliki uspjeh za ova tri horoskopska znaka
ilustracija

Maj donosi veliki uspjeh za ova tri horoskopska znaka

Do 20. maja u sezoni vladavine Bika, ove horoskopske znake očekuje izuzetno lijep period.

Bik

Sunce u vašem znaku donosi lijepe prilike, a Merkur je u spoju sa Suncem, što vam daje energiju da se posvetite ispunjenju ljubavnih želja. Početkom maja, Merkur i Venera ulaze u Blizance i pomoći će vam da riješite probleme koje odlažete, ali i da šarmirate osobu o kojoj već duže vrijeme razmišljate.

Strijelac

Povoljan ljubavni period je pred vama. Iako vam je naglašen avanturistički duh, u ovom periodu ćete oprezno ući u novu vezu. Ipak, Mlad Mjesec u Biku pomaže da se oslobodite ovih blokada i počeće novi ciklus ljubavi. Otpustite stara uvjerenja i krenite u romantičnu avanturu.

Djevica

Povoljne promjene na poslu će vas podstaći da razmislite u kom pravcu će ići karijera. Prije nego što donesete bitne poslovne odluke, porazgovarajte sa ljudima kojima vjerujete i razmislite da li su one u skladu sa vašim ciljevima. Dobre vijesti vam stižu sredinom maja, kada Jupiter tranzitira u Ribe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.