Čestitke sa svih strana
Foto: Twitter

Plasman na Evropsko prvenstvo

Čestitke sa svih strana "Lavovima" na novom reprezentativnom uspjehu

Nakon ostvarenog plasmana na Evropsko prvenstvo (EP) koje će naredne godine biti odigrano u Mađarskoj i Slovačkoj, stižu čestitke muškoj rukometnoj reprezentaciji.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić uvjeren je da će "lavovi" dostojno predstavljati Crnu Goru.

"Hrabro srce, čelična volja i neizmjeran talenat još jednom su naše lavove odveli u odabrano društvo rukometnog sporta starog kontinenta, u kojem će nas, ubijeđeni smo, dostojno predstavljati", napisao je Bečić.

Direktor Uprave za sport i mlade Vasilije Lalošević uputio je čestitke našoj muškoj rukometnoj reprezentaciji.

"U ime Uprave za sport i mlade i moje lično ime, srdačno čestitam našim "Lavovima" na ogromnom uspjehu koji su postigli za našu državu. S ponosom možemo reći da su naši sportisti najbolji crnogorski brend, što vi u kontinuitetu svojom predanošću i dokazujete. Uvjeren sam da ćete nas i na narednim takmičenjima dostojanstveno i hrabro predstavljati, kao što ste uvijek i radili", poručuje Lalošević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.