Carević i Spajić u Budvi proslavljaju Vaskrs: Neka nas praznik podsjeti na važnost međusobne tolerancije i tradicije
Foto: Twitter

Carević i Spajić u Budvi proslavljaju Vaskrs: Neka nas praznik podsjeti na važnost međusobne tolerancije i tradicije

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić proslavio je Vaskrs u Budvi sa predsjednikom te opštine Markom Batom Carevićem.

"Danas smo lomili vaskršnju pogaču u Budvi koja upravo doživljava turistički “vaskrs”, u želji da ujedinjeni radimo na jedinom pravom cilju - obnovi ekonomije Crne Gore! Vjerujem da možemo do neuporedivo bolje sezone ove godine", objavio je Spajić na Tviteru.

Spajić je dodao da "Vaskrs takođe podsjeća na važnost tradicije i međusobne tolerancije, na koje nekad u brzini modernog života zaboravimo".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.