Španska policija zaplijenila sedam tona hašiša
ilustracija

Španska policija zaplijenila sedam tona hašiša

Španska policija osujetila je akciju kriminalnog klana i zaplijenila sedam tona hašiša u jednoj od najvećih intervencija ove godine.

Uhapšena su tri pripadnika kriminalnog klana, nakon što je zaustavljen specijalni švercerski brod u vodama Mediterana na jugu Španije, na kojem je bilo sakriveno 200 paketa hašiša, prenosi Rojters.

Ovaj klan, koji je švercovao ogromne količine hašiša u veliki broj zemalja, bio je "pod lupom" policija Francuske, Holandije i Španije od marta prošle godine.

"Ovo je jedna od najvećih operacija protiv kriminalnih klanova koji švercuju drogu. Zaplijenjeno je više od sedam tona hašiša čime će aktivnosti ovog klana, koji operiše na području Gibraltara, biti značajno redukovane", navodi se u saopštenju španske policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.