TO Budva najmlađe sugrađane i goste obradovala uskršnjim programom
Foto: Mediabiro

TO Budva najmlađe sugrađane i goste obradovala uskršnjim programom

Turistička organizacija Budva je, povodom prvomajskih i uskršnjih praznika, ispred Starog grada organizovala akciju podjele slatkiša pod nazivom ,,Vesela družina” u periodu od 11h do 13h.

“Najmlađe sugrađane i goste obradovali smo posebnim programom ispred Starog grada. Program je počeo u 11 sati, kada je „Vesela družina” počela s podjelom slatkiša i animiranjem djece. U isto vrijeme su se dijelile i ručno rađene maske, koje je izradila naša umjetnica Kristina Mačić”, kazala je Ivana Rebić iz TO Budva.

Pored uskršnje instalacije, koja se već nalazila na trgu, postavljena je i uskršnja foto-tabla kao dodatna zabava za najmlađe.

"Raduje nas što je odziv djece i njihovih roditelja veliki, ali stalno napominjemo da je važno da poštujemo trenutne epidemiološke mjere”, rekla je Rebićeva.

Ona je dodala da trenutno na Budvanskoj rivijeri boravi 6000 gostiju.

"Od čega je 4500 smješteno u hotelima, dok je 1500 u privatnom smještaju. Najviše gostiju je pristiglo iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Turske, Ukrajine i Rusije”, poručila je Ivana Rebić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.