Šehović: Uozbiljimo se, pokažimo da smo dostojni vremena i izazova sa kojima se suočavamo
Damir Šehović, Foto: Socijaldemokrate

Šehović: Uozbiljimo se, pokažimo da smo dostojni vremena i izazova sa kojima se suočavamo

Neka nas simbolika Prvog maja - Međunarodnog praznika rada podstakne da postanemo zrelije i odgovornije društvo, kako bismo promijenili prioritete o kojima na javnoj sceni razgovaramo. Jer nam umjesto političarenja i populizma trebaju reforme, a umjesto tumaranja i politike “na parče” jasna vizija, saopštio je potpredsjednik Socijaldemokrata Damir Šehović.

Navodi da u suprotnom, ako nas nagomilani ekonomski problemi zatrpaju, neće biti mnogo važno ko je vlast a ko opozicija, budući da će u svakom slučaju građani biti na gubitku.

"Zato je od alarmantnog i krajnje zabrinjavajućeg podatka koji govori o tome da je za samo godinu dana, ponajviše zbog posljedica suočavanja sa kovid krizom, broj nezaposlenih lica porastao za čak 32 hiljade, jedino opasnije to što svi skupa ne pokazujemo ni približno dovoljno ozbiljan kapacitet za bavljenje životnim temama - ekonomijom, zdravstvom, obrazovanjem, socijalom i slično", poručio je Šehović na Tviteru.

Za kraj je poručio svima da je vrijeme da se uozbiljimo i pokažemo da smo dostojni i ovog zahtjevnog vremena i složenih izazova sa kojima se društvo suočava.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.