Policija traga za 35-godišnjakom koji je podmetnuo eksploziju na porodičnoj kući
ilustracija

Policija traga za 35-godišnjakom koji je podmetnuo eksploziju na porodičnoj kući

Službenici Centra bezbjednosti Nikšić su intenzivnim aktivnostima identifikovali osobu koja je početkom februara aktivirala eksplozivnu napravu na porodičnoj kući L.P. u mjestu Kličevo.

"Policija je podnijela krivičnu prijavu državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću potiv P.S. (35) zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Pripadnici nikšićke policije intenzivno rade na lociranju i lišenju slobode osumnjičenog", saopšteno je iz policije.

P.S. je, kako se sumnja, 1. februara 2021. godine Kličevu oko 21.00 čas aktivirao eksplozivnu napravu u dvorištu porodične kuće L.P. kojom prilikom je nastupila materijalna šteta.

"Pripadnici Centra bezbjednosti Nikšić su nakon prijavljenog događaja izašli na lice mjesta i zajedno sa vještakom za požare, eksplozije i havarije izuzeli materijalne tragove koji potiču od eksplozivne naprave i oni su bili predmet vještačenja u Forenzičkom centru", navode iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.