U Italiji uhapšeni crnogorski državljani: Obijali i pljačkali luksuzne automobile
Ilustracija

U Italiji uhapšeni crnogorski državljani: Obijali i pljačkali luksuzne automobile

ltalijanska policija uhapsila je dvojicu crnogorskih državljana S.K. i S.D., kao i bosanskog držaljanina S.A. zbog sumnje da su u dužem periodu obijali automobile iz kojih su krali razlilčite predmete, pišu Dnevne novine.

Kako prenose lokalni portali, hapšenje se odigralo prekjuče u italijanskom gradu San Giovanni Rotondo nakon dojave građana da su na parkingu u blizini opšte bolnice primijećena dva sumnjiva mladića sa kapuljačama na glavi kako se motaju oko jednog luksuznog automobila.

Detaljni opis dvojice osumnjičenih koji su građani dali policiji pomogao je da se oni vrlo brzo pronađu dok su ulazili u kombi bez registarskih oznaka u kojem ih je čekao treći osumnjičeni.

Oni su odmah lišeni slobode, a sva trojica imaju podeblji policijski dosije i to upravo zbog sitnih krađa.

U kombiju je tokom pretresa pronađeno više predmeta za obijanje, uključujući prenosnu bežičnu električnu pilu, nekoliko ručnih i hidrauličnih dizalica, kao i auto katalizator, za koji je kasnije utvrđeno da je ukraden iz parkiranog automobila.

Tokom saslušanja utvrđeno je da je ovaj trojac makar pola godine obilazio parkinge kroz grad tražeći pogodne automobile za obijenje, iz kojih su odnosili sve što su mogli.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.