Zaposlenima u Aerodromima Crne Gore u četvrtak plata
Aerodromi Crne Gore

Zaposlenima u Aerodromima Crne Gore u četvrtak plata

Zaposlenima na Aeroromima Crne Gore u četvrtak će biti isplaćene plate, saopšteno je iz Odbora direktora Aerodroma Crne Gore.

U saopštenju koje potpisuje član Odbora direktora Branko Vuković se navodi da zaposleni na Aerodromima "neće trpjeti zbog bilo kakvih poteškoća koje se prevazilaze".

"Na današnjem sastanku između odbora direktora Aerodroma Crne Gore i sindikata i pored neslaganja oko svih pitanja došlo se do zajedničkog zaključka da ćemo svi raditi ono sto nam nadležnosti dozvoljavaju da Aerodromi dobija sredstva koja im pripadaju i da spremno dočekaju ovu sezonu. Takođe želim da obavijestim javnost da je vijest o štrajku najobičniji spin koji je imao za cilj da situaciju na Aerodromima dodatno zakomplikuje, a potvrdu o ovoj tvrdnji dobili smo od predstavnika radnika na današnjem sastanku", naveo je Vuković

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.