Ugostitelji CG: Besplatno piće za one koji se vakcinišu
ilustracija

"Piće od kuće"

Ugostitelji CG: Besplatno piće za one koji se vakcinišu

NVO Ugostitelji Crne Gore u subotu 1. maja, u 12 sati započinje kampanju za podizanje svijesti o značaju imunizacije protiv korona virusa.

U znak zahvalnosti kako su saopštili, vakcinisanim građanima dijeliće besplatno piće u lokalima koju budu učestvovali u ovoj kampanji.

"Zbog negativnih efekata koje je imala kriza prouzrokovana pandemijom COVID-19 na ugostiteljski sektor i druge grane privrede potrebno je zajednički djelovati kako bi prevazišli ovu krizu, a u ovom trenutku vakcinacija što većeg broja stanovnika jeste jedino dugotrajno rješenje”, kazali su iz ove NVO.

Oni su uputili poziv svim ugostiteljima da daju doprinos ovoj kampanji, čiji je glavni cilj  vakcinacija što većeg broja građana, kako bi se stekli uslovi za što kvalitetniji i bezbjedniji način zivota i rada za sve.

"Ideja kampanje je da ugostiteljski sektor podstakne vakcinaciju i izrazi zahvalnost onima koji su bili odgovorni i vakcinisali se na taj način što će u toku kampanje osobe koje su vakcinisane dobiti besplatno piće (kafu, pivo, vino) u ugostiteljskom objektu, uz potvrdu da su vakcinisane", pojasnili su ugostitelji.

Ističu da će obezbijediti flajere koji će se nalaziti na stolovima ugistiteljskih objekata, koje će dijeliti u više gradova, a kampanja će trajati nekoliko dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.