Jadranki Barjaktarović  zabranjen ulazak u Srbiju

Jadranki Barjaktarović zabranjen ulazak u Srbiju

Crnogorska pjevačica Jadranka Barjaktarović nedavno je iz Crne Gore automobilom krenula u Srbiju, ali nije puštena na granici zbog privremene zabrane ulaska u tu susjednu državu, objavila je Nova.rs.

Pjevačici je zabranjen boravak u Srbiji zbog navodnog širenja govora mržnje, kada je prošle godine na jednom nastupu u Podgorici pjevala „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“.

Pjevačica je na Instagram storiju objavila poruku "You can't break me!" (Nećete me slomiti)

Istaknuta crnogorska pjevačica, poznata i po izvođenju pjesama koje slave ljepotu Crne Gore i pripadnost našoj državi, već mjesecima je meta najprizemnije hajke, uvreda i prijetnji. Popularna Beranka, međutim, u svojim je izjavama dostojanstveno i kulturno odgovarala na podmetanja beogradskih glasila i ovdašnjih ispostava velikosrpske propagande, navodi Antena M.

U međuvremenu, beogradski Blic objavio je da im je, navodno, Jadranka Barjaktarović potvrdila tačnost te informacije, ali da se to desilo još u oktobru i da od tada nije putovala nigdje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.