Abazovića čuva osam policajaca
Abazović

Abazovića čuva osam policajaca

Zgrada u kojoj stanuje potpredsjednik Vlade Dritan Abazović u podgoričkom Bloku 9 od juče je pod pojačanim mjerama bezbjednosti.

Kako se vidi na fotografiji koju je objavila Pobjeda, ispred ulaza zgrade su bila parkirana čak četiri vozila: ,,opel“, ,,džip“ i blindirani ,,mercedes“ u kojima je bilo šest neuniformisanih i dvojica uniformisanih policajaca.

1619474102obezbjedenjeabazovicai960x600

Foto:Pobjeda

Abazović se, kako je saopšteno juče iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), našao na meti kavačkog klana zbog nedavnog hapšenja njegovih članova i Uprava policije preduzima radnje na obezbjeđenju dokaza koji bi doveli do procesuiranja lica koja su uključena u ove aktivnosti.

Iz MUP-a tvrde da ,,određene organizovane kriminalne grupe iz Crne Gore potencijalno preduzimaju aktivnosti rizične po bezbjednost potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i da su do ovih informacija došli prilikom rasvjetljavanja ubistva vlasnika restorana ,,Krstac“ u Mojkovcu Zorana Ašanina (65).

Kad ubijem (Zorana) Ašanina, onda ćemo završiti i (Dritana) Abazovića jer nam je uhapsio šefa - to je navodno dio presretnute komunikacije uhapšenog Gorana Pantovića (43) sa jednim od pripadnika kavačke kriminalne grupe, koja je u posjedu policije, objavile su Vijesti.

Plan za likvidaciju Abazovića inspektorima je navodno priznao i jedan od uhapšenih iz te organizacije.

Pantović je juče ujutru lišen slobode zbog likvidacije Mojkovčanina Ašanina. On se pred tužiocem branio ćutanjem, nakon čega mu je određeno zadržavanje.

Tužilački pritvor određen je i Mojkovčaninu Velimiru Ljujiću (66), osumnjičenom da je Pantoviću pomagao nakon ubistva.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.