Ilustracija

Odbor direktora Aerodroma

"Lončarević zatekla što i mi - pustoš, razumijemo njenu odluku"

Kao odbor direktora Aerodroma Crne Gore izražavamo žaljenje zbog poteza na koji se odlučila Ana Lončarević, ali istovremeno i razumijemo njenu odluku jer smo nakon postavljenja koje se desilo prije nekih mjesec dana zatekli isto što i ona, a to je pustoš, saopštio je Branko Vuković, član Odbora direktora ACG.

Podsjetimo, ranije danas je Ana Lončarević podnijela ostavku na mjestu v.d. direktora Aerodroma.

"Takođe smo svjesni da je posle DPS-SD hobotnice koja je za sobom svuda pa i na aerodromima ostavljala pustoš teško ostvariti rezultat, ali razočaraćemo sve dušebrižnike, jer smo kao odbor spremni da se potpuno predamo ono što se od nas očekuje, a to je dizanje na noge jednoga od stubova države Crne Gore, koji je prethodna vlast dovela u stanje borbe za opstanak. Bivši menadžment je po dolasku na čelo firme zatekao 25 miliona eura, da bi mi danas bili u situaciji da poslujemo sa minusom od 19 miliona eura, u jeku pandemije primali su se radnici, a Aerodromi nisu imali nikakve prihode. Kako je već navedeno, zbog tako katastrofalne situacije razumijemo čin ostavke, jer smo, kako je gore navedeno i sami zatekli ovakvo stanje", saopštio je Vuković.

On je kazao da će Odbor u saradnji sa Vladom učiniti sve da ovu firmu vrati na pravi put i sugurni su da će u tome uspjeti u najkraćem mogućem roku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.