DPS Nikšić: Vučiću problem Kurtijev glas u Albaniji, a ne smeta mu da hiljade aktivista SNS-a glasa u Crnoj Gori
Demokratska partija socijalista, Nikšić

DPS Nikšić: Vučiću problem Kurtijev glas u Albaniji, a ne smeta mu da hiljade aktivista SNS-a glasa u Crnoj Gori

Reagujući na to što je premijer Kosova glasao na izborima u susjednoj Albaniji, čudi da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nije uočio analogiju u vezi sa nedavnim dešavanjima u Crnoj Gori. Jer, neće biti da je gospodin Vučić legalist samo onda kada je u pitanju gospodin Kurti, a da ne vidi potrebu za takvim pristupom kada je riječ o članstvu Srpske napredne stranke koje glasa i u Crnoj Gori, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Nikšiću.

"Nije valjda da je gospodinu Vučiću ponekad stalo do poštovanja pravnih normi, granica i nezavisnosti država, ali ne i onda kada njegovi saradnici rovare po Nikšiću ili Herceg Novom, a kada javna preduzeća iz Vranja, koja su pod kontrolom njegove partije, finansiraju kampanju prosrpskih nacionalista na lokalnim izborima u Crnoj Gori", dodaje se u saopštenju DPS-a.

Poručuju da isto kao što je Vučić upoznao cijenjenog gospodina Lajčaka sa slučajem Kurti, tako će, građanske opozicione snage u Crnoj Gori upoznati međunarodnu zajednicu sa slučajevima direktnog miješanja rukovodstva i članstva Vučićeve partije u izbore u Crnoj Gori.

Iz DPS-a vjeruju da će na taj način pružiti principijelni doprinos njegovim legalističkim nastojanjima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.