Ulcinjska policija pronašla dva pištolja i skoro 300 komada municije
Foto: Uprava policije Crne Gore

Jedno lice lišeno slobode

Ulcinjska policija pronašla dva pištolja i skoro 300 komada municije

Danas je policija u Ulcinju lišila slobode jednu osobu zbog sumnje da je izvršila krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Slobode je lišen B.H. (54) iz Ulcinja i on će biti uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu.

"Po naredbi nadležnog sudije, službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinju su izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi B.H. u naselju Đerane", kazali su iz Uprave policije.

Navode da je pronađena odbačena torba u kojoj su se nalazili dva pištolja i municija i to jedan pištolj marke Walther kalibra 7,65 mm sa pet komada municije i pištolj marke Sig Sauer sa prigušivačem i šest komada municije.

Takođe, pronađena su i 282 komada municije i to 35 komada za automatsku pušku kalibra 7,62 mm, 117 komada pištoljske municije kalibra 7,65 mm i 130 komada pištoljske municije kalibra 9 mm.

"Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da oružje i municija pripadaju B.H. Oduzeti predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja", zaključili su iz UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.