OO DPS Bar: Masovnim partijskim zapošljavanjima Demokrate pogazile sve što su govorili iz opozicije
DPS Bar

OO DPS Bar: Masovnim partijskim zapošljavanjima Demokrate pogazile sve što su govorili iz opozicije

Predsjednik Opštinskog odbora Demokrata Bar Dragan Tufegdžić, koji je imenovan za novog direktora Pošte Crne Gore, najnoviji je primjer partijskog zapošljavanja i uhljebljivanja kadrova ove partije, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Bar.

"Demokrate se sada slobodno mogu pohvaliti da su svojim megalomanskim grabljenjem za funkcionerska mjesta po dubini, u odnosu na ostale partije parlamentarne većine, uspjele zauzeti čeonu poziciju po partijskom profiterstvu.

Njihovo učešće u aktuelnoj vlasti i podrška ovoj Vladi debelo su naplaćeni, onim što ih jedino zanima, a to je lični interes.

Sve ovo predstavlja svojevrsni paradoks i licemjerje ako se prisjetimo oštrih izjava i kritičnog stava koji su funkcioneri ove partije na temu partijskog zapošljavanja zastupali kao tadašnji opozicionari", kažu iz barskog DPS-a.

Ipak dodaju da, opšta borba protivzakonite i van svake logike, podjele funkcija po dubini predstavnicima partija i koalicionih partnera odnijela je primat u odnosu na zvanična samo deklarativna zalaganja koja su iznosili pred građane, a koja su dolaskom na vlast pogazili.

"Osim toga jedna od platformi na koju je građena ova koalicija sa državnog nivoa i čuvena mantra o “ekspertima“, u ovakvoj dubinskoj partijskoj “podjeli plijena“ postala je izlizana priča koju bi svi njeni akteri kolektivno rado ostavili zaboravu.

Nego, takva politika i ne čudi kada su Demokrate u pitanju jer po sličnom sistemu su razni njima "podobni" dobijali mjesta i u opštinama u kojima su formirali koalicionu vlast", poručuju iz OO DPS Bar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.