Vozač pod desjtvom narkotika napravio haos u centru Tirane (Video)

Albanska policija uhapsila je mladića, koji je pod dejstvom narkotika, napravio haos na glavnom gradskom trgu i ozbiljno oštetio tri automobila.

Još uvijek nisu jasni motivi vozača, koji je, prije nego što je uhapšen, probio zaštitnu ogradu na Trgu Skenderbeg i oštetio tri vozila prije nego što ga je policija uhapsila.

Istraga o ovom slučaju je u toku, a albanski mediji navode da incident nema veze sa izborima koji se danas održavaju u toj zemlji.

Kod uhapšene osobe pronađena je izvjesna količina marihuane.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.