Gvozdenović: Nadležni da utvrde koga je i radi čega Carević korumpirao
Ivo Gvozdenović, Foto: DPS

Gvozdenović: Nadležni da utvrde koga je i radi čega Carević korumpirao

Demokratska partija socijalista izražava nadu da će nadležne instance pokrenuti postupak povodom navoda predsjednika opštine Budva Marka Carevića, koji je u televizijskom gostovanju indirektno potvrdio da je učestvovao u koruptivnim radnjama. To je saopštio Ivo Gvozdenović, šef Kluba odbornika DPS-a u SO Budva.

"Iako je Carević sklon iznošenju notornih gluposti i neistina, poput one da je DPS podmićivao ljude kako bi se pretvarali da su oboljeli od koronavirusa, neophodno je ispitati njegove posljednje navode i utvrditi koga je i zbog kojih papira korumpirao?", poručio je Gvozdenović.

Upitao je da li je Carević i na taj način dolazio do enormne imovine, koja je ovih dana predmet zgražavanja crnogorske javnosti?

"Pronicanje do odgovora na ta pitanja ostavljamo nadležnima, a što se Carevića tiče - od njega ništa drugo nije ni za očekivati. Čovjek koji tjera najznačajnije investitore iz ove države, koji je već dugo prepoznat po skandaloznom ponašanju, i ne može djelovati drugačije", zaključio je Carević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.