Liješević sinoć dočekan na aerodromu: Okupljeni slavili sa vicešampionom svijeta uz trobojke i pjesme
Sa dočeka Liješevića

Prisutni vrijeđali novinara RTCG-a Nebojšu Šofranca

Liješević sinoć dočekan na aerodromu: Okupljeni slavili sa vicešampionom svijeta uz trobojke i pjesme

Crnogorski reprezentativac u boksu Petar Liješević doputovao je u Podgoricu sa upravo završenog Svjetskog prvenstva za mlade gdje je osvojio srebrnu medalju.

Na aerodromu u Podgorici sinoć je sve bilo spremno za slavlje, ali slavlje koje nema veze sa Crnom Gorom. Podsjećamo, mladi Petar nastupao je na šampionatu kao reprezentativac naše države.

Prisutni su u više navrata pjevali Liješeviću ali i pjesme o Kosovu i Srbiji.

"Brojni stranci koji su se u tom momentu zadesili na aerodromu u Golubovcima morali su posjetiti šalter, zbunjeni da nijesu greškom sletjeli u Beograd. Jer, svega je bilo bez crnogorskih obilježja... Ali, u našoj lijepoj Crnoj Gori sve je moguće, pa i ovo", kazao je jedan od prolaznika, prenosi Pobjeda.

Vrijeđanje Nebojše Šofranca

Večeras je u Golubovcima vjerovatno i po prvi put u istoriji na ovakvom događaju, jedan crnogorski novinar doživio neprijatnosti.

Naime prisutne pristalice boksera Petra Liješevića su novinara RTCG Nebojšu Šofranca iz mase nazivali ni manje ni više nego ustašom, splačinom u neprijateljski nastrojenoj atmosferi. Oni su ga uz to više puta pozivali da izađe van aerodroma.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.