Crnogorac i Crnogorka uhapšeni u Beču: Srpska kafana paravan za dilovanje droge
Foto: kosmo.at

Crnogorac i Crnogorka uhapšeni u Beču: Srpska kafana paravan za dilovanje droge

Austrijska policija raskrinkala je srpskog dilera (43) i menadžera jednog balkanskog restorana u Beču i uhapsila još dvije osobe - dvoje državljana Crne Gore - prilikom čega je zaplijenjeno više od 5 kilograma narkotika, novac, "kalašnjikov" (AK47) i pištolji.

Bečka kriminalistička policija je menadžera (43) iz Srbije i restoran na Meksikoplacu (Mexikoplatz) posmatrala već duže vrijeme jer su na osnovu operativnih saznanja sumnjali da se upravo na tom mjestu vrši preprodaja značajne količine narkotika,prenosi Nova.rs.

U subotu ujutru policija je ponovo bila na svojim mjestima, u neposrednoj blizini kafane, gdje su primijetili da se lokalu približava automobil slovačkih registracija u kom su muškarac i žena koji su im bili sumnjivi.

Nakon što su ušli u restoran, specijalna jedinica Kobra je započela svoju akciju – upali su u restoran u želji da presretnu paket sa drogom i privedu osumnjičene, međutim 43-godišnji menadžer lokala je pokušao da pobjegne, a droge je pokušao da se otarasi tako što je pokušao da je prospe na krov.

Uhapšeni su njegovi saučesnici, 27-godišnji Crnogorac i Crnogorka, a priveden je i bjegunac pošto ipak nije uspio da utekne Kobrama, piše austrijski kosmo.at.

U lokalu je zaplijenjeno oko 3,5 kilograma marihuane, 2,3 kilograma kokaina, 5.300 eura u gotovini i dva pištolja marke „glok“ i "bereta“

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.